Wedstrijden VTN 2022

vr 8 april 2022HerwijnenVTN1-punten VTN3-punten VTN5-puntenDe eerste wedstrijd van het nieuwe jaar is altijd Herwijnen, Boeruh Rock!
http://www.imaginedance-events.com
Klik hier voor de Facebookpagina
za 7 mei 2022VelddrielVTN1-punten VTN3-punten VTN5-puntenVelddriel is een geheel nieuwe organisatie die in 2021 haar start heeft gemaakt.
za 14 mei 2022LeendeVTN1-punten VTN5-puntenLeende is een trouwe organisatie op de kalender. Met dit jaar de Supersport 8,5 en 5,5 ton.
http://www.trekkertrekleende.nl/
za 21 mei 2022Truck- en Tractorpulling OssVTN1-punten VTN3-punten VTN5-puntenWedstrijd
http://www.tractorpullingoss.nl/
vr 3 juni 2022NederhemertVTN1-punten VTN5-puntenTRUCKAVOND. Voor de tiende keer zal in Nederhemert een volledige avond besteed worden aan de Trucks met het 8,5 ton Supersport klassement van VTN, deze keer aangevuld met de 5 tons klasse.
http://www.oranjeverenigingnederhemert.nl/
za 4 juni 2022MoerkapelleVTN1-punten VTN5-puntenWedstrijd
http://www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl
vr 17 juni 2022MadeVTN1-puntenDe vrijdagavond in Made wordt steeds populairder. Naast de trucks zijn er ook de Madense klasse en de autotrek te verwachten. Een zeer gevarieerde avond!
http://www.powerweekend.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
za 9 juli 2022CromvoirtVTN1-punten VTN3-puntenEen frisse TRUCKAVOND is dit jaar te vinden in Cromvoirt.
De organisatie heeft al enige jaren ervaring met de tractoren, maar eenmaal enthousiast geworden over de Truckpulling gooit deze organisatie alle remmen los om er een prachtige avond van te maken.
http://www.trekkertrekcromvoirt.nl
za 16 juli 2022MerksplasVTN1-punten VTN5-puntenIn 2014 heeft Merksplas doorgepakt en is er een prachtige kleibaan aangelegd. Dit jaar belooft het veel spektakel te geven, met een puntenwedstrijd van de VTN Supersport op de klei!
http://www.trekker-trekmerksplas.be/
vr 12 augustus 2022MontfoortVTN1-punten VTN3-puntenTRUCKAVOND. De vrijdagavond is gereserveerd voor de Trucks. Op twee banen worden alle deelnemers uit de 8,5 tons Supersport en Sportklasse van VTN. In navolging van voorgaande jaren zal het bakwagen klassement diverse trucks uit de regio laten zien.
http://www.pjguzuidwest.nl/
vr 19 augustus 2022HoogbloklandVTN1-puntenTRUCKAVOND
Hoogblokland is intussen een schitterende wedstrijd voor de trucks van VTN en NTTO. Een grote avond vol truckplezier waar de mastodonten van beide verenigingen op één wedstrijdterrein te zien zullen zijn.
http://www.tractorpullingalblasserwaard.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
za 27 augustus 2022’t Heer AbtskerkeVTN3-puntenWederom een puntenwedstrijd voor de Sportklasse van de VTN Trucks. Deze wedstrijd is bijzonder populair bij de rijders. Goed georganiseerd, mooie baan, goede sleepwagen en erg gezellig!
http://www.poeltrappers.nl
vr 2 september 2022MeeuwenVTN1-punten VTN3-punten VTN5-puntenLet op! De wedstrijd is verhuist naar Dorpsstraat 2 in MEEUWEN.
TRUCKAVOND. Op 2 banen laten alle VTN klassementen zien wat ze in huis hebben. Met het aanbrengen van de nieuwe kleibaan zal het in 2022 nog weer beter gaan. De sfeer is weer ouderwets aanwezig!
http://www.streekdagen.nl
za 1 oktober 2022BoerdonkVTN1-punten VTN3-punten VTN5-puntenBoerdonk zal voor alle VTN klassementen het slot van het seizoen zijn. Hier worden de kampioenschappen definitief vastgesteld!
http://www.trekkertrekboerdonk.nl