Wedstrijden 2019

 

Datum Plaats Soort Omschrijving
vr 12 april 2019 Herwijnen VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten VTN TRUCKAVOND. De eerste puntenwedstrijd voor de VTN Supersport vindt plaats in Herwijnen. Op deze avond zal het voltallig VTN deelnemersveld zich presenteren en de competitie van het Nederlands Kampioen 8,5 ton Truckpulling gaat starten. Ze komen er graag, er valt veel te zien en te beleven!
http://www.imaginedance-events.com
Klik hier voor de Facebookpagina
za 11 mei 2019 Leende VTN1-punten VTN5-punten Na enige jaren afwezigheid heeft Leende dankzij haar nieuwe kleibaan, de VTN 8,5 ton Supersport weer op de kalender gezet!
http://www.trekkertrekleende.nl/
za 18 mei 2019 Truck- en Tractorpulling Oss VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten TRUCKAVOND. Oss is weer terug op de kalender bij VTN. Alle truckklasses zullen daar aanwezig zijn.
http://www.tractorpullingoss.nl/
za 25 mei 2019 Nieuw Vennep VTN1-punten VTN3-punten Dit jaar komt het er dan van. Een puntenwedstrijd van de VTN 8,5 tons klassementen in Nieuw Vennep. Gezien de prachtige kleibaan moet dat spektakel geven!

Laatste Nieuws


http://www.ajkhaarlemmermeer.nl
Klik hier voor de Facebookpagina

     
     
vr 7 juni 2019 Nederhemert VTN1-punten TRUCKAVOND. Voor de negende keer zal in Nederhemert een volledige avond besteed worden aan de Trucks met het 8,5 ton Supersport klassement van VTN.
http://www.oranjeverenigingnederhemert.nl/
     
vr 14 juni 2019 Made VTN1-punten In 1993 organiseerde KPJ Made voor de eerste keer een Tractor Pulling wedstrijd. Na 2 edities is Stichting Made’s Powerweekend opgericht die de wedstrijd nu organiseert. Al jaren wordt op vrijdagavond het VTN 8,5 tons Supersport klassement verreden. Met het toenemen van het publiek kunnen we spreken van een zeer volwassen wedstrijd, waarmee Made een schitterende start maakt van haar Pulling Weekend.
http://www.powerweekend.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
za 22 juni 2019 Cromvoirt VTN1-punten VTN3-punten Een frisse TRUCKAVOND is dit jaar te vinden in Cromvoirt.
De organisatie heeft al enige jaren ervaring met de tractoren, maar eenmaal enthousiast geworden over de Truckpulling gooit deze organisatie alle remmen los om er een prachtige avond van te maken.
http://www.trekkertrekcromvoirt.nl
     
za 6 juli 2019 Rijsbergen VTN1-punten Op de kleibaan van Rijsbergen komt de 8.5 ton Supersport van VTN een puntenwedstrijd rijden.
http://www.trekkertrek-rijsbergen.nl
za 20 juli 2019 Merksplas VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten In 2014 heeft Merksplas doorgepakt en is er een prachtige kleibaan aangelegd. Dit jaar belooft het veel spektakel te geven, met een puntenwedstrijd van de VTN Supersport en de Hyproslee sleepwagen op de klei!
http://www.trekker-trekmerksplas.be/
vr 2 augustus 2019 Werkhoven (vh Odijk) VTN1-punten Weer terug in Werkhoven nadat we drie jaar in Odijk te gast zijn geweest bij familie van Wijk.
Nu te gast bij familie de Kruif op ook een schitterende locatie direct aan de provinciale weg.
Mooie wedstrijd met gezellig publiek!
http://www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl/
vr 9 augustus 2019 Montfoort VTN1-punten VTN3-punten TRUCKAVOND. De vrijdagavond is gereserveerd voor de Trucks. Op twee banen worden alle deelnemers uit de 8,5 tons Supersport en Sportklasse van VTN. In navolging van voorgaande jaren zal het bakwagen klassement diverse trucks uit de regio laten zien.
http://www.pjguzuidwest.nl/
vr 16 augustus 2019 Hoogblokland VTN1-punten VTN5-punten Na een aantal jaren een demo te hebben ontvangen, gaat Hoogblokland voor de derde keer voor de puntenwedstrijd van VTN 8,5 tons Supersport.
http://www.tractorpullingalblasserwaard.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
       
vr 6 september 2019 Meeuwen VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten Let op! De wedstrijd is verhuist naar Dorpsstraat 2 in MEEUWEN.
TRUCKAVOND. Op 2 banen laten alle VTN klassementen zien wat ze in huis hebben.
htp://www.streekdagen.nl
za 7 september 2019 Staphorst Slep VTN1-punten VTN3-punten TRUCKAVOND. Voor de eerste keer gaat VTN in Staphorst een competitiewedtrijd rijden met beide 8,5 tons klassementen!
www.slepopstaphorst.nl
za 28 september 2019 Boerdonk VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten FINALE VTN KLASSEMENTEN: Boerdonk is laat in het seizoen, maar wordt steeds populairder. In 2019 hebben ze de slotavond van de VTN competitie verkregen, waar alle klassementen aanwezig zullen zijn!
De 8,5 tons klassementen gaan hier de landelijke finale rijden. Nieuw is de aanwezigheid van de 5 tons Supersport!
http://www.trekkertrekboerdonk.nl