Rijsbergen, 5 juli 2014

TEAM VAN RIJSWIJK weer in de winningmoot!!

 

Na de laatste twee wedstrijden genoegen te moeten nemen met twee derde plaatsen, is het Team van Rijswijk zaterdagavond in Rijsbergen weer gelukt om met de grootste beker naar huis te gaan.

Op een supermooie gloednieuwe kleibaan in Rijsbergen kon het volledige truckpull circus hun krachten onderling weer gaan meten. De kwalificatieronde was alleen voor Tinus Schilt met zijn Scania aan de zware kant. In de herkansing lukte het Tinus wel om de finish te halen.

Zo zaten alle Teams in de finale, de sleepwagen werd flink verzwaard met als gevolg drie uitvallers. Met zeven teams waaronder Team van Rijswijk moest de superfinale gereden worden. Na de sleepwagen weer flink verzwaard te hebben mocht als eerste team Shavepower met hun Iveco aanhaken. Zij wisten een afstand neer te zetten van 81,38 meter.

Als tweede was het de beurt aan Team van Rijswijk met Jacco op de bok. Jacco zette de zwarte Renault op 97,82 meter stil.

Aan de resterende teams de taak om daar overheen te komen. Echter niemand kwam aan de serieuze afstand van Team van Rijswijk.

Zo kon het team de volle 50 punten weer bijschrijven. Met nog vier puntenwedstrijden te gaan moet het gek lopen willen de mannen van Team van Rijswijk niet voor het vierde jaar op rij Nederlands kampioen worden.

Naamloos   Naamloos