Renswoude, 20 juni 2014

 

TEAM VAN RIJSWIJK DERDE IN RENSWOUDE

 

Team van Rijswijk is vrijdagavond in Renswoude derde geworden. De mannen van Team van Rijswijk moesten diep in het geheugen graven om er achter te komen hoe lang het geleden was dat ze derde geworden waren. Maar vrijdag avond werden ze glansrijk verslagen door twee teams.

De wedstrijd werd op een perfect keihard kleibaantje verreden. De Kwalificatie ronde was voor bijna alle teams geen probleem. De Sleepwagen stond mooi afgesteld en Alleen Team Schilt met hun Scania haalde de finale niet.

In de finale ronde ging de sleepwagen serieus zwaarder  zodat er afvallers moesten komen. En die kwamen er dan ook. Met slechts vier teams waaronder Team van Rijswijk moest een superfinale gereden worden. Binnen het Team was flinke discussie ontstaan wat te doen met de bandenspanning. Lucht er bij of lucht er uit. Besloten werd om er lucht bij te doen, wat achteraf niet zo slim bleek te zijn. Want Team Bad Bull met hun Volvo wist een afstand van 97,29meter neer te zetten, Team Breedijk met hun Renault haalde 94,02meter.  Kees van Dongen kwam helaas niet verder dan 91,45 meter. Gelukkig staat Team van Rijswijk ver voor in het algemeen klassement, dus men kan zich het een en ander permitteren. Komende weken staan er meer kleibanen op het programma dus we houden het Team in de gaten. Het Team kenende is dit de eerste en gelijk ook de laatste keer dat ze derde geworden zijn. Want voor minder dan de eerste plek doen ze het niet.

 

Naamloos  Naamloos