Competitie Wedstrijden 2020

     
vr 17 april 2020 Herwijnen VTN1-punten VTN TRUCKAVOND. De eerste puntenwedstrijd voor de VTN Supersport vindt plaats in Herwijnen. Op deze avond zal het voltallig VTN deelnemersveld zich presenteren en de competitie van het Nederlands Kampioen 8,5 ton Truckpulling gaat starten. Ze komen er graag, er valt veel te zien en te beleven!
http://www.imaginedance-events.com
Klik hier voor de Facebookpagina
     
za 9 mei 2020 Leende VTN1-punten Met een perfecte kleibaan heeft Leende zich weer op de kalender gezet! De VTN 8,5 ton Supersport komt er graag en brengen nu ook de 5 tons klasse mee!
http://www.trekkertrekleende.nl/
     
za 16 mei 2020 Truck- en Tractorpulling Oss VTN1-punten De wedstrijd in Oss kan de VTN Supersport tegemoet zien voor de competiewedstrijd. De 5 tons klasse zal de andere baan gaan aanvullen.
http://www.tractorpullingoss.nl/
     
vr 5 juni 2020 Nederhemert VTN1-punten TRUCKAVOND. Voor de tiende keer zal in Nederhemert een volledige avond besteed worden aan de Trucks met het 8,5 ton Supersport klassement van VTN, deze keer aangevuld met de 5 tons klasse.
http://www.oranjeverenigingnederhemert.nl/
     
vr 19 juni 2020 Made VTN1-punten In 1993 organiseerde KPJ Made voor de eerste keer een Tractor Pulling wedstrijd. Na 2 edities is Stichting Made’s Powerweekend opgericht die de wedstrijd nu organiseert. Al jaren wordt op vrijdagavond het VTN 8,5 tons Supersport klassement verreden. Met het toenemen van het publiek kunnen we spreken van een zeer volwassen wedstrijd, waarmee Made een schitterende start maakt van haar Pulling Weekend.
http://www.powerweekend.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
za 4 juli 2020 Cromvoirt VTN1-punten Een frisse TRUCKAVOND is dit jaar te vinden in Cromvoirt.
De organisatie heeft al enige jaren ervaring met de tractoren, maar eenmaal enthousiast geworden over de Truckpulling gooit deze organisatie alle remmen los om er een prachtige avond van te maken.
http://www.trekkertrekcromvoirt.nl
za 18 juli 2020 Merksplas VTN1-punten In 2014 heeft Merksplas doorgepakt en is er een prachtige kleibaan aangelegd. Dit jaar belooft het veel spektakel te geven, met een puntenwedstrijd van de VTN Supersport en de Hyproslee sleepwagen op de klei!
http://www.trekker-trekmerksplas.be/
vr 7 augustus 2020 Montfoort VTN1-punten TRUCKAVOND. De vrijdagavond is gereserveerd voor de Trucks. Op twee banen worden alle deelnemers uit de 8,5 tons Supersport en Sportklasse van VTN. In navolging van voorgaande jaren zal het bakwagen klassement diverse trucks uit de regio laten zien.
http://www.pjguzuidwest.nl/
vr 14 augustus 2020 Hoogblokland VTN1-punten TRUCKAVOND
Hoogblokland is intussen een schitterende wedstrijd voor de trucks van VTN en NTTO. Een grote avond vol truckplezier waar de mastodonten van beide verenigingen op één wedstrijdterrein te zien zullen zijn.
http://www.tractorpullingalblasserwaard.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
     
vr 4 september 2020 Meeuwen VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten Let op! De wedstrijd is verhuist naar Dorpsstraat 2 in MEEUWEN.
TRUCKAVOND. Op 2 banen laten alle VTN klassementen zien wat ze in huis hebben. Met het aanbrengen van de nieuwe kleibaan in 2019 zal het in 2020 nog weer beter gaan. De sfeer is weer ouderwets aanwezig!
http://www.streekdagen.nl
 za 5

september

2020

Staphorst Slep VTN1-punten TRUCKAVOND. VTN krijgt op een perfecte kleibaan haar 8,5 tons klasse weer te rijden. De competitiewedstrijden zijn op deze één na laatste wedstrijd bijna gereden, dus wie weet valt hier het kampioenschap!
www.slepopstaphorst.nl
za 3 oktober 2020 Boerdonk VTN1-punten FINALE VTN KLASSEMENTEN: Boerdonk is laat in het seizoen, maar wordt steeds populairder. In 2019 hebben ze de slotavond van de VTN competitie verkregen, waar alle klassementen aanwezig zullen zijn!
De 8,5 tons klassementen gaan hier de landelijke finale rijden, samen met de 5 tons Supersport!
http://www.trekkertrekboerdonk.nl