Sponsoren

Dammers auto’s

Dammers Auto’s is een autobedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van kwaliteitsauto’s van Duitse makelaardij . Veelal zijn dit rijk uitgeruste auto’s voor de liefhebber. Onze doelstelling is om u een kwaliteitsauto aan te bieden tegen de best mogelijke prijs.

Laat u overtuigen door onze kwaliteit en eerlijke manier van zaken doen, en kom eens een kijkje nemen bij misschien wel uw toekomstige auto.

Link naar de website : www.dammersautos.nl

Dammers auto's

 • Eurol Lubricants

Eurol is al ruim 40 jaar de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. We zijn gegroeid vanuit onze kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 75 landen verkrijgbaar.

Full-service

Vanuit een full-service benadering bieden we één van de meest complete programma’s met smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. Daarmee bedienen we uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. De producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en de processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven. Klik hiervoor de webpagina van Eurol.


 • Loon en Grondverzetbedrijf Gebroeders van Rijswijk 

Al 15 jaar een begrip in het land van Heusden en Altena voor al uw loon- en grondwerkzaamheden.

Klik hier voor de pagina.

Gebr. van Rijswijk

 • M.de Bie loon- en grondverzetbedrijf Kaatsheuvel

Voor de uitvoering van de meest uiteenlopende werkzaamheden beschikken wij over een uitgebreid programma aan grondverzetmachines, uitrustingsstukken en hulpmiddelen. Klik hier voor de webpagina.

 

 • Abalco Group.

Ontzorging op industriële schaal.

Abalco® Group is specialist in het chemisch en technisch reinigen, renoveren en conserveren van lucht-, koel- en warmtetechnische installaties. Daarnaast beschikt Abalco over specifieke aanvullende diensten, waarmee het grote industriële klanten wereldwijd bedient. Klik hier voor de bedrijfsfilm van de  Abalco group, en klik hier voor de webpagina.


 • Ankro Werkendam

Twintig jaar geleden richtten Johan en Sonja van Anrooy het bedrijf ANKRO Kunststof verspaning op en tot op deze dag is ANKRO een hecht familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een landelijk opererende specialist op de markt van Kunststof Verspaning. Binnen ons bedrijf werkt een enthousiast team dat allround en ervaren is. Hierdoor zijn we flexibel en kundig, zodat we ook zeer specifieke vragen voor u kunnen beantwoorden en met u meedenken om de uitdagingen die u in uw bedrijf tegenkomt samen aan te kunnen gaan. Klik hier voor de bedrijfsfilm van Ankro kunstof verspaning en klik hier voor de webpagina.


 •  Weijgertze autotechniek B.V.

Wij zijn specialist in de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Mercedes-Benz.
Voor deze merken kunnen wij u allround-service aanbieden voor onderhoud en reparatie met originele onderdelen, maar ook een diagnose met originele testapparatuur, airco-reparatie en apk-keuringen.
Verder bieden wij u ook de mogelijkheid uw lease-auto te laten onderhouden daar wij lease service center-gecertificeerd zijn. Naast onze activiteiten als garagebedrijf bent u ook bij ons aan het goede adres als het gaat om schadereparatie en -afwikkeling, en ruitschadeherstel. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons bedrijf om een indruk te krijgen van al onze activiteiten. Klik hier voor de webpagina van Weijgertze autotechniek te Wijk en Aalburg.


 • Artisan handmade Orchids

Natuurlijk draait het om het kiezen van de beste soorten en de nieuwste teelttechnieken. Maar net zo belangrijk is de jarenlange ervaring, hartstocht en het gevoel. We vallen voor de charme van de diversiteit binnen de producten; geen plant is namelijk hetzelfde. Op een verfijnde manier met een levend product omgaan en met het blote oog zien wat de planten nodig hebben. Ook houden we ons ver weg van de massa en om voor een perfect product te gaan, stuk voor stuk met de hoogste bloeigarantie. We doen er alles aan om onze Phalaenopsis met superieure kwaliteit de kwekerij te laten verlaten. Die combinatie maakt het telen een vak.

 

 • Homborg Industrial machinery

Homborg Industrial Machinery is een bedrijf gespecialiseerd in industriële machines. Wij zijn gevestigd in Veen.

Wij bieden een compleet programma van producten en diensten aan op het gebied van industriële machines. Bij ons moet u zijn voor in/verkoop, advies, onderhoud, installatie en keuring van:

Daarnaast hebben wij een ruime expertise op het gebied van (nood)stroomsystemen.
We leveren generatorsets aan onder andere binnen- / zeevaart, kantoorgebouwen,Datacenters, de bouwsector en agrarische sector. Klik hier voor de webpagina van Homborg Industrial machinery.

 • De Been automaterialen

De Been Automaterialen heeft drie vestigingen, in Ammerzoden, Velddriel en in Waalwijk. Al meer dan 10 jaar heeft de Been Automaterialen een rotsvaste positie in het leveren van A-merk automaterialen, gereedschappen en accessoires. De Been Automaterialen staat voor kwaliteit, deskundigheid, goede service en snelle levering (Same day delivery). Klik hier voor de webpagina van de Been automaterialen.


 • Van Dijk auto’s Waalwijk

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare tweedehands auto?

Van Dijk Auto’s is een bedrijf met een uitgebreid aanbod aan interessante occasions. Wij hebben verschillende merken en typen op voorraad. Al onze auto’s worden grondig nagekeken, alvorens ze u worden aangeboden.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.


 • LMB Den Otter B.V.

LMB Den Otter BV is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, dankzij hun kennis van zaken en een nuchtere en professionele houding bieden zij uitstekend advies en service. Zo bestond het familiebedrijf in maart 2011 dan ook alweer 10 jaar!

De drie gebroeders Den Otter zijn vanaf jonge leeftijd al bekend met alles wat gerelateerd is aan het boerenland.

Voor wat betreft aanbod in landbouwmachines biedt LMB Den Otter BV altijd een volledig en up-to-date assortiment. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat zij officieel dealer zijn van John Deere.

Klik hier voor de webpagina van LMB Den Otter B.V.


 • Lamtrucks Veen

Lamtrucks is  sinds 2006 specialist in het inkopen en verkopen van alle merken trucks. Klik hier voor de webpagina van Lamtrucks


 • Bayens Mechanisatie

Bayens mechanisatie is een familiebedrijf wat zich richt op landbouwmechanisatie, grondverzet, tuin, park en industrie.

Klik hier voor de webpagina van Bayens mechanisatie


 • Van Ballegooijen auto’s

Bij van Ballegooijen Auto’s hebben wij ons zelf gespecialiseerd in de merken Audi, BMW, Mercedes – Benz en Volkswagen. Wij selecteren ons aanbod zorgvuldig, hierdoor bieden wij alleen auto’s van zeer hoge kwaliteit aan.

Overtuig uw zelf van ons fantastische aanbod in exclusieve occasions!

Klik hier voor de webpagina van van Ballegooijen auto’s

 • DTE Engineering

DTE engineert, fabriceert en verkoopt waterkoelmachines, chillers, tempereerunits, verwarmingsunits, warmtepompen en klantspecifieke installaties. Link naar de website, klik hier

DTE Industrial Water coolers

 • Dammers Classics

Droomt u ook van een echte klassieker ?  Of van een Amerikaanse muscle car? Bij Dammers Classics worden dromen werkelijkheid.Wij hebben voor u de mooiste collectie iconen uit een ver verleden.Stuk voor stuk uniek , plaatjes om te zien en technisch in een goede conditie. Klik hier voor de webpagina van dammers classics.


 • Vos kunststoffen Veen

Vos Kunststoffen levert bijna alles op het gebied van kunststofmaterialen!
Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Klik hier voor de webpagina van Vos kunststoffen Veen.

 • Amagard

Tuin- of bestratingsmaterialen nodig? Amagard.com levert voordelig & zeer snel

Bestrating, grind, breukstenen of muurstenen nodig? Amagard.com is hét platform voor al uw tuin- en bestratingsmaterialen, waarbij we zijn gespecialiseerd in de snelle thuisbezorging van de zwaardere en grotere bouwmaterialen. Voor ons dus geen steen te zwaar en geen verpakking te groot: we bezorgen al onze producten snel & prettig bij u thuis. En dat ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen!
Bekijk dus snel ons uitgebreide assortiment Grind & Keien, Sierbestrating of Zand & Fundering. En mogen we u een tip geven? Blink uit met een mooie afboording van metaal om uw border of grindbed af te scheiden van gras en andere tuindelen. Zie hiervoor onze Kantopsluiting!

 • Klik hier voor de website van zandbestellen.nl
 • Klik hier voor grind-split.nl
 • Klik hier voor amagard.com
 • Boll Engineering Build & Construct BV Giessen

Specialist in custom-made staal- en machinebouw

Al achttien jaar zijn wij gespecialiseerd in staalbouw, machinebouw, engineering en tekenwerk.

De diversiteit van onze projecten is enorm. U kunt bij ons terecht voor het volledige ontwerp, de productie en de montage van uw staalconstructie, lier, stapponton of machine.

Klik hier voor de webpagina van Boll build en construct

 • Arno Straver Boomkwekerij, Andel

Arno Straver Boomkwekerij is gericht op het kweken van haar eigen producten, waaronder voornamelijk buxussen en sierheesters. Daarnaast kopen wij andere plantensoorten in bij verschillende kwekers. Met een breed plantenassortiment exporteren wij naar de lokale tuincentrums in Duitsland en Denemarken, om de klant in zijn behoefte te kunnen voorzien.

 • Landbouw mechanisatie & Constructie A. den Dekker

Wij, Arnold en Hans den Dekker, hebben een familie bedrijf “A den Dekker & zn” wat is opgericht in 1963 te Werkendam.
A den Dekker & zn heeft de kennis en expertise in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn op het gebied
van landbouwmechanisatie, metaalbewerking en machinebouw.
A den Dekker & zn beschikt over een enthousiast team dat streeft naar 100% klanttevredenheid.
Service, Kwaliteit en Innovatie zijn de belangrijkste speerpunten binnen A den Dekker & zn.

A den Dekker & zn beschikt over diverse dealer- en importeurschappen;
Deutz Fahr, Grimme, Beyne, Rabe, Pöttinger, Hardi, Schmotzer, Tim/Thyregod, Agleader ect..
En niet te vergeten onze eigen producten zoals; Hefunits (rail infra), DZ bandoprapers (landbouw),
diverse klant specifieke producten, transportbanden, pipe handling systemen, ventilatie kanalen pers. Klik hier voor de webpagina van A. den Dekker

IMG_1264

 • Hans van Driel

Hans van Driel voert exclusief in Nederland een uitgebreid leveringsprogramma van Atlas– en Terex-grondverzetmachines. Van wendbare minigravers tot zware industriemachines. Bekend zijn onze Atlas mobiele graafmachines. Maar zoals u kunt zien is ons assortiment nieuwe machines is veel groter. Hans van Driel staat bekend om zijn flexibiliteit. Dus kan haast elke machine worden aangepast aan de wensen van de klant. Ook zijn vele opties af fabriek mogelijk. Link naar de website, klik hier

v

 • Henk Maas Weegschalen B.V.
Henk Maas Weegschalen B.V. is opgericht in 1987 en is fabrikant en importeur / exporteur van kwaliteitsweegapparatuur.
Het brede leveringsprogramma, dat voortdurend wordt uitgebreid en vernieuwd, kan in veel behoeften voorzien en biedt voor elke branche en elke toepassing de juiste weegoplossing.
Daarnaast levert Henk Maas Weegschalen B.V. ook maatwerk en wordt op aanvraag speciale weegapparatuur voor bijzondere toepassingen ontwikkeld. Henk Maas voert een uniek eigen merk onder de naam AllScales.Link naar de website, klik hier
H MaasH Maas1

 

 •  Van Dam Bouwgrondstoffen Nederhemert

Zonder bouwgrondstoffen worden er geen huizen gebouwd, muurtjes gemetseld of wegen aangelegd. Grondstoffen als metselzand en betongrind zijn onmisbaar voor de bouwwereld.

Wij leveren deze grondstoffen. Bij Van Dam Bouwgrondstoffen en containerverhuur vindt u een rijke variatie aan hoogwaardige bouwgrondstoffen.

Klik hier voor de webpagina van van Dam bouwgrondstoffen

 

 • Op ’t Hof

Bij de drie vestigingen van op ’t Hof vindt u alles op het gebied van Automotive, Bouw en Industrie

Klik hier voor de webpagina van op ’t Hof

 • Elte Metaalbewerking

Elté Metaalbewerking werd opgericht in 1999 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van vervaardigen en monteren van kleinsconstructiewerk en machinebouw, in zowel staal als roestvaststaal. Link naar de website, klik hier

Elte

 • Van Tilborg Timmerwerken
Van Tilborg Timmerwerken is een klein vakkundig bedrijf wat gespecialiseerd is in kleinschalige bouw en verbouwingen voor zowel interieur als exterieur. Een kleine greep uit onze werkzaamheden:
– Leveren en plaatsen van glas, kozijnen, deuren, schuifpuien en dakramen
– Leggen van vloeren
– Realiseren van luxe tuinhuizen
– Maatwerk zoals interieurkasten, schuifwandkasten en badkamermeubels
Wij werken uitsluitend met duurzame kwaliteitsmaterialen

Hout is ons vak!

van Tilborg

 • Profile Tyrecenter Altena

Met onze gerenommeerde vestiging in Wijk en Aalburg zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden. Link naar de website, klik hier

PROFILE_logo_FVIII__006_text

 • SMB    Smelt Mechanisatie Bedrijf

Bij SMB moet u zijn voor verkoop, advies, onderhoud en keuring van tractoren, landbouw- en grondverzetmachines. Daarnaast hebben wij een winkel met showroom en magazijn waarin een groot assortiment wordt aangeboden. Link naar de website, klik hier

Smelt

 • Rietveld Aandrijfassen

Voor het verlengen of inkorten van u chassis bent u bij Rietveld Aandrijfassen BV aan het juiste adres. Link naar de website, klik hier 

Rietveld aandrijfassen

 • Corne Mans Verhuur

Corné Mans Verhuur is voornamelijk gespecialiseerd in het nationaal transport en dienstverlening voor allerlei sectoren

Corne Mans Verhuur

 • A. van Tuijl B.V.

Van Tuijl Metaalrecycling is al vele jaren een begrip in de Bommelerwaard en wijde omgeving.  U ontvangt bij ons de beste prijs voor al uw oud of niet meer bruikbaar metaal. U kunt alle metalen brengen. Indien u dit wenst plaatsen wij een container bij uw bedrijf. Indien nodig kunnen wij ook demontagewerkzaamheden verrichten. Voor een link naar de website, klik hier

A. van Tuijl B.V.

Jettie van Tuijl

 •  Kees van Dongen, Wijk en Aalburg
 • Andries Mans, Wijk en Aalburg
 • Johan Dammers, Veen